Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Acht nieuwe modellen AGU sportbrillen

Acht nieuwe modellen AGU sportbrillenDe AGU sportbrillen uit de collectie van 2007 maken met hun trendy uiterlijk een fietsoutfit compleet. De brillen bieden maximale bescherming met 400 UV-lenzen en zijn voorzien van alle gemakken voor de drager. De nieuwe collectie bestaat uit trendy acht modellen tegen een scherpe prijs.

AGU Yamada
Sportbril met maximale UV-bescherming. De neusvleugels zijn voorzien van anti-allergeen. In de kleurcombinaties olive green, silver-black, grey-yellow, blue-orange.

AGU Oshiro
Trendy bril met een smallere pasvorm, wat prima sluit op het hoofd van vrouwen en kinderen. Anti-allergeen in de neusvleugels voorkomt irritatie. Inclusief een set transparante en gele lenzen. In de kleuren navy, red, blue, brown.

AGU Kamazaki
Een stoere lichtgewicht sportbril met anti-allergeen aan de neusvleugels en de pootjes. In vier stijlvolle tinten: silver, titanium, grey en brown.

AGU Kusuki
Lichtgewicht bril geleverd met band voor om het hoofd. De Revo lenzen: door optimale filtering van het licht wordt het zicht scherper en contrastrijker. De bovenzijde van de bril is voorzien van rubber tegen transpiratie. De pootjes en het neusstuk zijn van anti-allergeen. In vier kleurcombinaties:
silver-blue, black-blue, silver-orange en black-orange.

AGU Sakurai
Kenmerkend voor de Sakurai is de trendy vormgeving. De lichtgewicht bril draagt comfortabel door de neusstukjes van anti-allergeen. In de kleuren grey, red, blue en black.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.