Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Krypton Jacket en Pant van Haglofs

Krypton Jacket en Pant van HaglofsHet Krypton Jacket de bijbehorende broek zijn twee nieuwe producten voor het herfst/winterseizoen van Haglofs. Ze zijn gemaakt van een combinatie van 3-laags Gore-Tex XCR en het nieuwe Gore-Tex Soft Shell. Door de wafelvormige binnenkant wordt er een warmtelaag gevormd tussen de drager en het kledingsstuk. Daarnaast is Gore-Tex Soft Shell ademend en volledig wind- en waterdicht.

Het Krypton Jacket heeft Gore-Tex Soft Shell op de rug, schouders en borst, terwijl bij de Krypton Pant het materiaal wordt gebruikt om het zitvlak, de knieën en de dijbenen. Bij beiden dus op die plekken waar warmte-isolatie het hardst nodig is.

Het Krypton Jacket heeft een ruime 3-voudig verstelbare capuchon met een draadversterkte klep, verstelbare sneeuwvanger en uiteraard okselritsen. De Krypton Pant heeft losse braces en een verwarmende stretch op de achterzijde. Beiden zijn gelamineerd en voorzien van Recco lawinereddings reflectoren.

Het Krypton Jacket en de Krypton Pant maken deel uit van de Ultimate Series van Haglofs, voor de meest barre omstandigheden.

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.