Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Raichle G3 High XCR met gaitor

Raichle G3 High XCR met gaitorLiefhebbers van hardlopen en nordic walking zullen vanaf deze herfst en winter alleen nog met droge voeten thuiskomen als ze de G3 High XCR van Raichle gebruiken. Deze zijn namelijk niet alleen voorzien van een Gore-Tex XCR lining, maar bovendien uitgevoerd met een neopreen gaitor die water, sneeuw en zand tegenhouden.

De Raichle G3 High XCR helpt nordic walkers om ook op besneeuwde ondergrond hun voeten warm en droog te houden. De neopreen gaitor gaat tot over de enkel en voorkomt zo dus dat sneeuw de schoen binnen kan dringen. De uit vier delen bestaande zool is gemaakt van een combinatie van stijve en flexibele elementen. De zool is ontworpen voor een betere grip op gladde oppervlaktes en sneeuw, maar ook goed ondersteunt.

De Raichle G3 High XCR is uitgevoerd met Vent-Mesh en een Gore-Tex XCR lining, voorzien van nylon veters, een neopreen gaitor en een Vibram Multisport Plus zool.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.