Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Marabut nu ook in Benelux

Marabut nu ook in BeneluxAl meer dan vijftien jaar lang maakt het Poolse Marabut professionele tenten voor expedities en trektochten over de hele wereld. Elke tent wordt met de meeste aandacht vervaardigd uit de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Nieuwe modellen worden zowel zomer als winter getest in het nabijgelegen Tatra gebergte, de plaats vanwaar vele Poolse expedities hun weg vinden naar de hoogste toppen in de wereld. Alleen Poolse klimmers zijn er tot nu toe in geslaagd eerste winterbeklimmingen van 8000-ers te maken en steeds waren daar tenten van Marabut bij.

Vanaf nu zijn deze tenten dan ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Marabut Benelux heeft steeds de nieuwste modellen op voorraad en heeft nauw contact met zijn Poolse partner, waardoor steeds optimaal kan worden ingespeeld op vragen van klanten. Ook bestaat de mogelijkheid om deze tenten van dichtbij te bekijken en zelf te ervaren waarom vele expedities en reizigers al jaren vertrouwen op Marabut tenten.

Binnen het assortiment van Marabut heeft de avontuurlijke buitensporter een ruime keus uit verschillende modellen, één voor één van de beste kwaliteit en geschikt voor elk doel. Voor een winterbeklimming of skitocht kies je de K2 Expedition of de uiterst stabiele Khumbu. Ga je erop uit voor een lange meerdaagse trekking of kano tocht, vergeet dan niet de Gwinea of als je alleen bent de lichtgewicht Mayo. Toch met een grotere groep, of ruimte nodig voor de fietsen, dan is de Atacama de juiste keus.

Voor meer informatie: https://www.marabut-tents.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.