Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stingray jacket en pant van Arc'Teryx

Stingray jacket en pant van Arc'TeryxMet het oog op het komende wintersportseizoen komt Arc'Teryx met de nieuwe Stingray jacket en pant. Het nieuwe 3-laags Gore-Tex Soft Shell Low Loft materiaal voelt zacht en stil aan, terwijl het toch perfect tegen alle weersomstandigheden beschermt. Zowel jack als broek zijn ruim gesneden en zitten boordevol features en unieke Arc'Teryx technologie voor wintersporters die op zoek zijn naar functionele kleding.

Speciaal voor de wintersporters is het Stingray jacket uitgevoerd met een RECCO lawine reflector. Grote over-sized zakken, een ruim zittende capuchon en klassiek Arc'Teryx features als sneeuwflap en WaterTight ritsen maken dit jack tot de ideale wintersportjas. Met ook voor de dames een speciaal dames-model.

Ook voor de Stingray pant is het nieuwe Gore-Tex Soft Shell Low Loft gebruikt. De broek zit lekker ruim en kan toch middels dubbele heupstraps perfect zittend worden ingesteld. Natuurlijk is de pant uitgevoerd met WaterTight ritsen en dijventilatie. Onderaan zijn de pijpen iets breder, perfect passend over skischoenen en boardboots.

De Stingray pant en jacket zijn er in diverse kleren (onder andere Gunmetal, Black en Terracotta) en zijn er voor zowel dames als heren. Het heren model van het Stingray jacket weegt 760 gram, het damesmodel 680 gram. De Stingray pant weegt 640 gram.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.