Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Shira over op one-touch sluiting

Shira over op one-touch sluitingShira, fabrikant van de bekende vacuĆ¼mflessen, komt op de Nederlandse markt ook met de one-touch sluiting.

De one-touch sluiting heeft enkele voordelen ten opzichte van de standaard-sluiting die zeker voor de komende koude dagen van pas kunnen komen. Zo hoeft met de one-touch sluiting de fles niet meer open te worden gedraaid, maar volstaat een simpele druk op de sluiting om een kleine opening te maken om te schenken. Voordeel hiervan is dat er minder warmte verloren gaat tijdens het schenken.

Daarnaast bestaat er minder kans op lekkage, omdat de sluiting als het ware vanzelf sluit. Een lichte aanraking is al voldoende om de sluiter volledig luchtdicht af te sluiten.

Nadeel van een dergelijk systeem is het feit dat de kans groter is dat er zich vuil ophoopt in de sluiting. Als oplossing hiervoor heft Shira de one-touch-sluiting zo gemaakt dat deze gemakkelijk uit elkaar is te draaien en op die manier ook van binnen schoon gemaakt kan worden.

De Shira-flessen worden in verschillende formaten, van 0,33 tot 1,00 liter verkocht.

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.