Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De Mission van Berghaus

De Mission van BerghausDe Mission van Berghaus is een winterrugzak die zich concentreert op de werkelijk noodzakelijke features die een winterrugzak nodig heeft. Simpel van uitvoering, maar tegelijkertijd dus zeer compleet voor gebruik in de sneeuw en dankzij het Attack S draagsysteem ook nog eens lekker op het lichaam.

De Mission is een technische winterrugzak met een clean design en slimme details. Zo zijn er houders voor ski's, snowboard of sneeuwrackets, maar ook het individueel aanpasbare Attack S draagsysteem, touwhouders, een vak voor de sneeuwschep en bevestigingspunten voor stijgijzers en lawinesonde.

De heupgordel zorgt voor een goede overdracht van het gewicht en is tevens uitgevoerd met materiaalvakken. Het hoofdvak is bereikbaar op een vernuftige manier: middels een rits tussen draagsysteem en rugzak in. Daardoor kan de rugzak gewoon op de grond worden gelegd om te openen zonder dat het draagsysteem (het rugpand) in de koude sneeuw komt te liggen. Ook blijft het hoofdvak zo bereikbaar als er ski's of een snowboard op de pack zijn bevestigd.

De Mission van Berghaus weegt 1350 gram en heeft een volume van 32 liter. Hij is verkrijgbaar is Black/Inca, Black/Thunder en Black/Fire.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.