Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bottle Kit van TravelSafe

Bottle Kit van TravelSafeDe Bottle Kit van TravelSafe is op dit moment een hot item voor de luchtreizigers onder ons. Het set dat bestaat uit drie flesjes is namelijk de ideale wijze van vervoer van vloeistoffen en gels sinds er nieuwe regels zijn ingevoerd.

Vanaf 6 november 2006 gelden voor alle vliegtuigpassagiers binnen de Europese Unie dezelfde, nieuwe regels voor wat mee mag in de handbagage. Vloeistoffen, gels en spuitbussen in de handbagage mogen alleen in kleine hoeveelheden (max. 100 ml per stuk) én op de juiste manier verpakt worden meegenomen. Dit geldt voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een luchthaven binnen de Europese Unie.

De nieuwe regels gelden voor vloeistoffen zoals water en andere drankjes voor consumptie. Ook geldt het voor gels, pasta’s, lotions en de inhoud van spuitbussen. Toiletartikelen zoals tandpasta, shampoo, douchegel, scheerschuim, en crèmes vallen hier dus ook onder!

De Bottle Kit van TrafelSafe is dus de ideale manier om vloeistoffen en gels te vervoeren. Inhoud: 2 aluminium flessen met schroefdop en 1 aluminium fles met een pompje, elk 50 ml.

De makkelijkste manier om verzorgingsproducten mee te nemen op reis: giet de benodigde hoeveelheid in deze lekvrije, lichtgewicht flesjes voor een schoon en eenvoudig transport.

De flesjes zijn gecoat zodat de inhoud qua geur, samenstelling of smaak niet verandert! Adviesverkoopprijs is Euro 12,50.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.