Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cumulus Jacket van Keela Outdoors

Cumulus Jacket van Keela OutdoorsKeela Outdoors komt vanaf januari met een nieuw ademend, wind- en waterdicht jack: de Cumulus. De Cumulus is een lichtgewicht jack (600 gram), uitgevoerd met System Dual Protection LITE.

De Cumulus is speciaal ontworpen met het oog op sporters die doen aan actieve sporten zoals nordic walking en hardlopen. Het jack valt dicht tegen het lichaam, maar biedt toch een optimale bewegingsvrijheid. Het jack is voorzien van een oprolbare en voorgevormde capuchon, aantrekkoortjes in de mouwen en de capuchon, okselritsen, verlengd achterpand en een stormflap in de hals. Daarnaast is er een binnenzak met rits en twee borstzakken, eveneens met rits.

Het Cumulus jacket van Keela Outdoors zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Grafiet en Ice Blue in de maten extra small tot en met extra-extra-large. Adviesverkoopprijs bedraagt Euro 149,-.

Voor meer informatie: https://www.keela.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keela Outdoors:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.