Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kinder-collectie van Berghaus

Kinder-collectie van BerghausSteeds vaker blijkt dat kinderen te weinig bewegen en te veel voor de buis of de spelcomputer hangen dan lekker buiten in de natuur bezig te zijn. Als het aan Berghaus ligt komt daar verandering in. Zij komen zo aan het eind van het jaar met een complete kinder-collectie met functionele kleding voor kinderen vanaf 7 jaar.

De kids-collection biedt een beperkte keus van essentiƫle outdoor- en wintersportuitrusting en bestaat uit vier jassen (voor zowel meisjes als jongens), een unisex overbroek, fleece en functionele shirts, mutsen, handschoenen en uiteraard rugzakken.

Bij de productie wordt gebruik gemaakt van functioneel materiaal om ook bij de kinderen optimaal draagcomfort te creƫren, net als dat bij kleding voor volwassenen is gedaan. Aquafoil, AWL 200 Fleece en Tech T-Material zijn zo maar wat namen die gebruikt worden om waterafstotende, ademende en isolerende kleding te maken. Bovendien is er uiteraard rekening gehouden met de speciale wensen van de kids, zoals speciale opbergvakken voor de MP3-speler en de nodige reflectoren voor extra veiligheid tijdens het dragen in het verkeer.

De warmste jas is de White Out die is uitgevoerd met een warme Thermolite Active voering. De Chaos is een tweelaags Aquafoil jack en het lichte waterdichte jack draagt de naam Monsoon. De beide rugzakken van de collectie hebben een volume van 12 en 8 liter.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.