Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Winterse accessoires van Lowe Alpine

Winterse accessoires van Lowe AlpineHet is de moeite waard de nieuwe handschoenen en mutsen van Lowe Alpine voor winter 2006/7 eens nader te bekijken. Er zijn niet minder dan 23 nieuwe producten aan de toch al omvangrijke accessoirelijn toegevoegd, van de extreme Ice Wall Glove met zijn knokkelbescherming van carbonvezel (voor die hards in ijswatervallen en dry tooling) tot de modieuze Vail Hat, gemaakt van wol, acryl en fleece.

Naast de Ice Wall Glove (zie foto) zijn er nog vele andere technische nieuwkomers in het handschoenenassortiment: de Snow Pro Glove met zijn ongeƫvenaarde grip, de veelzijdige Convert Mitten, die winddichtheid aan vingervlugheid koppelt en de Alpine Glove voor de veeleisende bergbeklimmer en ski-alpinist. Nieuwe technische hoofdbedekking is er in de vorm van de wollen Venture Balaclava en de Trail Cap, een aantrekkelijk geprijsde Triplepoint-versie van de legendarische Mountain Cap.

Gegeven de vooruitgang in stijl en kleurgebruik elders in de nieuwe wintercollectie van Lowe Alpine, mag het geen verrassing heten dat er een stijlvol assortiment is van nieuwe mutsen, voor zowel mannen als vrouwen. De Vail en Edelweiss hats zijn moderne klassiekers, terwijl de Frio, Caliente, Vega, Nepal, Outback en Caribou hats eigentijdse ontwerpen zijn in nieuwe, warme, technische materialen.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.