Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hanwag Zentauri GTX

Hanwag Zentauri GTXHet topmodel bergschoenen van Hanwag heet Zentauri GTX. Onder de stabiele schacht uit leer zit een zeer warme Gore-Tex Durathem voering verstopt die tot -20 graden Celsius isoleert. Net als alle andere alpinemodellen van Hanwag die zijn gemaakt met Vari-Volume is het model op meerdere plaatsen instelbaar aan de voet en natuurlijk stijgijzervriendelijk.

De Zentauri GTX is de warmste hooggebergte schoen die Hanwag in het assortiment voert. Zelfs nog warmer dan de beroemde Omega GTX, terwijl deze door een Berggidsen-testteam al als ‘zeer warm’ werd ervaren tijdens wintertochten in het Montblanc-gebied.

Warmte, waterdichtheid, stabiliteit en stijgijzervriendelijkheid zijn de minimale eisen die gesteld worden aan schoenen van deze categorie. Hanwag gaat echter een stap verder. Voor dergelijk extreme omstandigheden moet een schoen immers optimaal functioneren en dus zorgt het Vari-Volume voor perfecte afstelling van de schoen voor elke voet. Het Heel-fix systeem met een buigzame Aluminium plaat zorgt voor hogere tredzekerheid bij het stijgen en dalen.

De Hanwag Zentauri GTX zijn er in de maten 4 t/m 12,5 en hebben een adviesverkoopprijs van EURO 339,95.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.