Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hooded Pro Shield van Berghaus

Hooded Pro Shield van BerghausTegenwoordig wordt een product al een klassieker genoemd als het twee seizoenen op de markt is. Maar de Pro Shield Soft Shell van Berghaus kan deze titel direct aannemen, want van dit succesvolle jack is er inmiddels een nieuwe versie beschikbaar: de Hooded Pro Shield (met capuchon dus).

De Pro Shield Soft Sherll is een van de mooiste onderdelen van de totale Berghaus-collectie. Het bestaat uit elastisch en robuust Gore Windstopper Soft Shell Taifun: aan de buitenkant een waterafstotent stretchstof, aan de binnenkant een wijde voering en daartussenin uiteraard het hoog-ademende Windstopper-membraan.

Daarbij komen uiteraard het nodige functionele ontwerp en de praktische features: doorlopende frontrits met windflap, hoge kraag met versterkte rand, twee voorzakken voor de handen, okselritsen, borstzak aan de binnenkant. En natuurlijk de capuchon voor een nog betere bescherming tegen slecht weer.

De Hooded Pro Shield Soft Shell is er in de maten XS t/m XXL in onder andere kobalt/moon rock en black/moon rock en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 199,90

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.