Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe PrimeLite CT van Primus

Nieuwe PrimeLite CT van PrimusPrimus heeft in 2006 hun hoofdlampen-serie volledig verbeterd. Voor 2007 is er ook een nieuw model aan de PrimeLite-serie toegevoegd: de PrimeLite Compact Trekk (CT in het kort). Een compacte en lichtere versie van de al bekende Compact Trekk.

De Compact Trekk is lekker makkelijk in het gebruik: er is geen extern batterijen-compartiment en de nieuwste soort LEDs worden gebruikt. De 1 Watt Luxeon II LED zorgt voor een stevige straal licht, gevoed door drie kleine AAA batterijen die er direct achter zitten geplaatst. De CT meet slechts 50x58x32 mmm en heeft een gewicht van nog geen 70 gram (exclusief de batterijen uiteraard).

In totaal is de Primus PrimeLite CT voorzien van 7 LEDs met 5 verschillende settings. De 6 witte LEDs zijn prima geschikt voor verlichting van de directe omgeving, terwijl de 1 Watt Luxeon II LED een bereik van maar liefst 75 meter heeft. Uiteraard is de CT waterafstotend (IPX4 standaard) en kun je ‘m in hoogte afstellen.

In Nederland zijn de PrimeLite lampen van Primus helaas (nog) niet verkrijgbaar, maar daarbuiten is de adviesverkoopprijs EURO 44,95.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.