Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ispo Outdoor Award voor MSR Reactor Stove

Ispo Outdoor Award voor MSR Reactor StoveOp ISPO vakbeurs in Munchen van dit jaar ontving MSR de Ispo Outdoor Award in de categorie Travel voor hun nieuwe Reactor Stove. De jury keek bij het toekennen van de prijs onder andere naar functionaliteit, kwaliteit, technische oplossingen en mate van innovatie.

MSR ontwikkelde de Reactor Stove met hoge efficiëntie als belangrijkste eis. De nieuwe MSR Reactor zorgt niet alleen voor een snelle kooktijd (1 liter water kookt binnen 3 minuten), maar gebruikt daarbij bovendien een minieme hoeveelheid brandstof. Sneller koken met minder brandstof dus. Met als extraatje de interne drukregulering die ervoor zorgt dat de brander ook efficiënt blijft branden als de gastank bijna op is. Door gebruik te maken van een zogenaamde ‘Radiant Burner’ wordt de pan op twee manieren tegelijkertijd verwarmd: zowel door convectie als straling.

De MSR Reactor Stove is windproof en weegt in totaal 595 gram. Vanaf april 2007 liggen ze in de betere buitensportwinkels.

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.