Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ARc'Teryx: Uitbreiding AC2-lijn

ARc'Teryx: Uitbreiding AC2-lijnDe AC2 rugzakken van Arc'Teryx die afgelopen jaar op de markt kwamen vormden een ware revolutie voor wat betreft rugzakken-ontwerp. De komende zomer komt het merk met een uitbreiding van de serie, in de vorm van een speciale packs voor vrouwen en een 'reuze-model'.

Met de AC2-serie bevestigde Arc'Teryx nog maar eens dat het bedrijf voorop loopt wat betreft innovatie. Een geïntegreerde monoframe rugpand, volledig gelamineerde, anatomische gevormd draagsysteem, radiaal gevormde heupgordels met een slimme draaiende Load Transfer Disc en natuurlijk het speciale 420ACT waterdichte materiaal maken de AC2-rugzakken tot een unieke combinatie van de toekomst van rugzakken.

Voor de dames breidt Arc'Teryx deze lijn nu uit met de Maia-packs, een 50, 65 en 75 liter rugzak die speciaal is vormgegeven op basis van het vrouwelijke lichaam. Ook voor dames vanaf nu dus een technisch hoogstandje op de rug.

Voor hen die veel mee willen of moeten nemen is er bovendien de nieuwe Naos 85, de reus van de AC2-packs. Deze is uitgevoerd met alle bovennoemde features, maar bovendien met het innovatieve Gridlock schouderband systeem. Hiermee kan het draagsysteem zeer nauwkeurig op de rug worden afgesteld waardoor zonder problemen optimaal draagcomfort wordt verkregen, ook bij enorme lasten van dit formaat dus.

Zoals bij alle packs uit de AC2-serie zijn alle bovengenoemde packs er in drie maten: short, regular en tall.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.