Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SALEWA lanceert zijn eerste schoenencollectie

SALEWA lanceert zijn eerste schoenencollectieMet de introductie van zijn eerste schoenencollectie, zet bergsportspecialist SALEWA de laatste stappen om de belangrijkste allroundaanbieder op het gebied van outdoor en bergsport te worden. Dankzij de slimme lederconstructie, het uitzonderlijke lichte gewicht en de unieke matenindeling door het gebruik van verschillende leesten, zijn alle schoenen gegarandeerd 100% blarenvrij!

Bergsportspecialist SALEWA lanceerde afgelopen juli zijn allereerste schoenencollectie op de internationale OutDoor-vakbeurs in Friedrichshafen/Duitsland. De collectie bestaat uit drie lijnen: alpine eXperience voor de veeleisende wandelaar/trekker, 5Continents voor de reiziger die houdt van kwaliteit en La Mano vrijetijdsschoenen voor de trendbewuste rotsklimmer en outdoorliefhebber. Het schoeisel herdefi nieert de mogelijkheden van een leren schoen en geeft de voeten van de klanten iets waar ze dol op zullen zijn: kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Deze collecties zijn het resultaat van jarenlange gecombineerde ervaring.

De nieuwe schoenencollectie is de perfecte uitdrukking van de fi losofi e van SALEWA: mensen en hun behoeften op de eerste plaats stellen. SALEWA’s perfect ontworpen, «zacht leren» schoeisel van hoge kwaliteit met diverse leesten en lichtgewicht constructie zorgen ervoor dat blaren voorgoed tot het verleden behoren.

De alpine eXperience-schoenen maken gebruik van een zeer kwaliteitsvolle leren voering in combinatie met een Gore-Tex®-membraan, terwijl een Gore-Tex® XCR®-voering werd gebruikt voor maximaal ademend vermogen en waterdichtheid in de 5Continentslijn. De combinatie van een leren voering en een Gore-Tex®-membraan werkt uiterst goed in alle omstandigheden en is uniek op de markt. Slechte geurtjes worden tot een minimum gereduceerd dankzij de Green-Fit-voetzolen. Het ergonomische model laat de best aansluitende pasvorm toe. De variërende leerdiktes minimaliseren het gewicht en maximaliseren het draagcomfort. Alle naden zijn dubbel gestikt voor optimale duurzaamheid.

De leest is het hart en de ziel van de schoen. SALEWA biedt specifi eke leesten voor mannen en vrouwen, elk in verschillende breedten voor een echt op-maat-gemaakt gevoel. Speciale aandacht ging uit naar gewichtsvermindering en de speciale behoeften van vrouwen. Bijna de helft van de collectie is dan ook aan vrouwen gewijd.

Bovendien krijgt iedere klant bij de aankoop van een paar schoenen een paar technische sokken en een zeer praktische opberg- en reistas cadeau!

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.