Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Personal Travel Assistant van Garmin

Personal Travel Assistant van Garmin
De Garmin nuvi 670T Personal Travel Assistant is een draagbare GPS navigator met een Bluetooth interface voor handsfree bellen, reishulp en digitale muziek in een enkel apparaat.

Kenmerkend voor de nüvi 670T is de breedbeeld weergave op het scherm met een diagonaal van bijna 11 cm (4,3”) en het toepassen van gedetailleerde wegenkaarten van Europa en Noord Amerika. De afslag-voor-afslag aanwijzingen worden als tekst op het beeld getoond en gesproken. Bij de nüvi 670 wordt daarbij gebruik gemaakt van Text-To-Speech zodat bijvoorbeeld ook straatnamen worden genoemd. De nüvi 670T wordt standaard geleverd met Garmin’s GTM 21 FM TMC ontvanger, waardoor de gebruiker op de hoogte wordt gehouden van de actuele verkeerssituatie en let een druk op het scherm files kan (proberen te) ontwijken.

De nüvi 670T is voorzien van een FM zender waarmee gesproken aanwijzingen, telefoongesprekken, MP3 muziek en luisterboeken naar de autoradio kunnen worden verzonden. Verder maakt de Bluetooth technologie van de nüvi 670T handsfree bellen mogelijk. Tik op het grote scherm om een oproep op te nemen en spreek in de microfoon aan de voorzijde van de nüvi. Het overzichtelijke telefoonmenu bedient u met uw vingertop. Bezoek http://www.garmin.com/bluetooth voor een overzicht van met de nüvi 670T te combineren GSM toestellen.

Naast de uitgebreide navigatie en telefoon functies beschikt de nüvi 670T over aanvullende functies met handige hulpmiddelen voor de reiziger. Met deze functionaliteit wordt reizen een waar genoegen! Ook deze nüvi is voorzien van een reispakket dat bestaat uit een MP3 speler, een speler voor luisterboeken van audible.com media, een JPEG fotoalbum, wereldklok met tijdzones, omrekenfunctie voor valuta’s en eenheden en een calculator. In aanvullende audio en content ondersteuning kan worden voorzien met de Garmin Reisgids en Garmin Taalgids softwarepakketten (apart verkrijgbaar).
Voor het ultieme direct uit de doos gebruikersgemak is de nüvi 670T af-fabriek voorzien van de wegenkaart van geheel Europa en Noord Amerika, gebaseerd op de laatste, uiterst gedetailleerde City Navigator® NT wegenkaarten. es. De detailwegenkaart is gebaseerd op NAVTEQ™ cartografie, wereldleider op het gebied van digitale wegenkaarten.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.