Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Endorphin van Arc'Teryx

Endorphin van Arc'TeryxHet Canadese Arc'Teryx breidt in de zomer van 2007 behoorlijk uit met een speciale lijn voor extra actieve sporten als trail running. De Endorphin-lijn bestaat onder andere uit shirts en shorts, waaronder de Velox Short voor heren en de Auro Tank Top voor dames.

Speciaal voor deze serie heeft Arc'Teryx nieuwe materialen ontwikkeld die voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld bij sporten waar men zeer actief is. Libro voor de shirts en Circuit voor de short is extreem licht, heeft een hoog ademend vermogen en biedt optimale afvoer van transpiratievocht. Zo zijn respectievelijk de lichte Velox Short en de Velox Crew shirt (zie foto) van deze materialen gemaakt. Voor de iets koudere omstanidgheden is er bovendien een pullover: de Accelero.

Voor de dames zijn er meer nieuwe modellen ontwikkeld, waaronder de Auto Pant en de bijpassende Auro Tank Top. De Tank Top is gemaakt van het nieuwe 'Melodie' materiaal, dat onder andere zeer elastisch en licht is. De Aura Pant is gemaakt van het lichte Softshell Tweave Durastretch en daardoor ook zeer geschikt voor gebruik bij klimmen of backpacking.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.