Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mio Technology lanceert nieuwe GPS-toestellen

Mio Technology lanceert nieuwe GPS-toestellenMio Technology, een van de top-drie grote Europese spelers in de markt van draagbare navigatiesystemen, onthulde afgelopen week op de jaarlijkse CeBIT-beurs een volledig nieuwe productlijn.

Drie modellen van de nieuwe productlijn, de C320, C520 en C520t, zijn uitgerust met een gloednieuw 4,3” groot tweedelig scherm. Het basismodel C220 beschikt over een standaard 3,5" scherm. De vier toestellen werken met de nieuwste kaarten van Tele Atlas (2007.1), MioMap v3-software en andere onmisbare aanvullingen zoals een gratis database met flitscamera’s en een 20-kanaals SiRFstarIII gps-ontvanger.

De drie ultrafijne breedbeeldtoestellen beschikken ook over een nieuwe, gebruikers vriendelijke ‘inklikhouder’ met een krachtigere luidspreker. Om het gebruik van TMC-verslagen (Traffic Message Channel) mogelijk te maken, zal de C520t geleverd worden met een TMC-aansluiting op de houder (deze is eveneens beschikbaar als accessoire voor de C320 en de C520).

Net als bij de vorige producten kunnen Mio-gebruikers vanaf hun registratie een jaar lang gratis updates downloaden voor de database met vaste flitscamera’s, ze kunnen zelf eigen locaties toevoegen en deze met andere Mio-gebruikers delen via het internet.

C320, C520 & C520t, voor nieuwe dagelijkse rijervaringen
De C320, C520 en C520t van Mio Technology bouwen voort op het succes van de C510E en C710 en vestigen nieuwe navigatienormen dankzij het gloednieuwe breedbeeldscherm met tweedelig beeld.

De dubbele weergave geeft de bestuurder meer route-informatie dan ooit tevoren, zonder dat het detailniveau van de kaarten van mindere kwaliteit is. Het scherm geeft belangrijke reisinformatie weer, zoals de vermoedelijke aankomsttijd en de afstand tot aan de bestemming, de volgende vier routeaanwijzingen, informatie over plaatselijke verkeersproblemen en de belangrijkste points-of-interest (POI’s) zoals benzinestations. Dat alles bezorgt de bestuurder een heel nieuw gevoel van ‘geïnformeerd-zijn’, comfortabele en betrouwbare navigatie.

De nieuwe productlijn behoudt de speciale kenmerken die de Mio-producten zo succesvol maken en integreert ze in een adembenemende, 2 cm diepe, ‘slim-line’ behuizing die perfect in de jaszak of handtas past.

Voor meer informatie: https://www.miotech.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mio Technology:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.