Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Agu komt met 2in1 oplossing

Agu komt met 2in1 oplossingIn het voorjaar wil het er nog wel eens om hangen. Je kijkt naar buiten en het zonnetje schijnt. 'Lekker weer', is de conclusie, 'dus korte mouwen'. Eenmaal buiten valt het de eerste kilometers toch een beetje tegen en de gevoelstemperatuur ligt lager, dus lange mouwen zou wel lekker zijn. Na verloop van tijd ben je alweer aardig opgewarmd en het jack kan weer uit. Totdat het plotseling frisser wordt...

Juist voor deze veelvoorkomende situaties, heeft AGU de AGU Cortona fietskleding in de collectie. Deze professionele en zeer complete fietskleding met een slimme oplossing voor verschillende weersomstandigheden: het unieke 2-in-1-shirt: de lange mouwen kunnen afgeritst worden en het shirt ‘daaronder’ heeft korte mouwen! Of ‘andersom’ dus…

Het shirt is vervaardigd van het vochtregulerende Mantodry, dat zorgt voor een constante verdamping en daardoor een werkzamere warmte-uitwisseling. Dit ideale lange-korte mouwshirt is verkrijgbaar in de kleuren rood, navy blauw, lichtblauw en titanium grijs.


Complete lijn
Naast dit bijzondere 2-in-1 shirt bestaat de collectie uit een koersbroek (in 2 kleuren), die is voorzien van het nieuwe PTM HF geperforeerd Nalini zeem. De windbreaker (zwart) van winddicht en ademend Scirocco Mantotex biedt veel bewegingsvrijheid. Ook verkrijgbaar in bijpassende tinten: koerspet, haarband, handschoenen en sokken.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.