Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus EtaPower wint award

Primus EtaPower wint awardHet zeer populaire Amerikaanse Backpacker Magazine heeft de ETA Power van Primus bekroond met een editors choice award, een van de voornaamste prijzen voor buitensportproducten. Het is de eerste keer dat Primus een dergelijke award in ontvangst mag nemen in de Verenigde Staten. Iets waar de Zweedse fabrikant bijzonder trots op kan zijn, gezien de sterke Amerikaanse concurrentie op de brandermarkt.

Bij het ontwerpen van de EtaPower legde Primus niet de nadruk op snelheid van koken, maar juist de efficiency van het koken. Dus meer en langer koken met minder brandstof. De behaalde efficiency van 80 procent is dan ook een zeer belangrijke vooruitgang ten opzichte van reguliere branders die vaak een efficiency van ongeveer 40 procent hebben.

Zeker bij meerdaagse tochten komt de Primus EtaPower dan ook tot zijn recht: vaak is brandstof namelijk een grote bulk en gewicht die mee moet worden genomen en daar kan nu significant op bespaard worden.

De EtaPower van Primus komt in mei op de Nederlandse markt.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.