Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Raichle komt met soft shell schoenen

Raichle komt met soft shell schoenenDat soft shell in de afgelopen jaren een enorm legioen aan fans heeft gekregen verbaasd al niemand meer. Voor deze fans komt Raichle nu met schoenen op de markt die met dit comfortabele, waterafstotende materiaal zijn uitgevoerd: de G Alpha Low boot.

Soft shell combineert twee eigenschappen die veel buitensporters als absolute wens hebben voor hun kleding: zacht en comfortabel aan de binnenkant en waterafstotend aan de buitenkant. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor kleding en dus gebruikt Raichle voor de G Alpha schoenen ook Soft Shell, met exact dezelfde eigenschappen.

Het resultaat is een schoen die zeer comfortabel draagt en tegelijkertijd zeer waterafstotend is. De voeten blijven dus droog tijdens het lopen, vocht wordt immers snel afgevoerd naar de buitenlaag. Hierdoor is het lopen een stuk comfortabeler. Bovendien ziet het er gewoon erg goed uit, zowel in het zwart als opvallend oranje.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.