Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Powergrips voor Nikon gebruikers

Powergrips voor Nikon gebruikersNa het enorme succes van de Powergrip C-400 voor Canon EOS 350 D en EOS 400D, introduceert Ansmann nu twee nieuwe battery grips voor Nikon Gebruikers, speciaal ontworpen voor de Nikon D-80 en Nikon D-40/D40X.

Met de N-80 Pro kunnen met de Nikon D-80 tot 5.000 opnamen worden gemaakt, zonder tussendoor te herladen. De capaciteit is ca. 3600mAh. Het gebruiksgemak van de grip is uitstekend: voor mensen met grotere handen ligt de camera goed in de hand en voor het maken van ‘staande’ foto’s is de grip uitgerust met een extra ontspanknop, functiewiel en memory knop. Wordt geleverd inclusief lader en adapter voor in de auto.

De N-40 Powergrip is ontworpen voor de Nikon D-40/D-40X. Met de geïntegreerde, lichtgewicht, Li-Polymer herlaadbare accu is het mogelijk om tot 2.000 opnamen te maken zonder te herladen. De capaciteit bedraagt ca. 2200 mAh. De N-40 beschikt niet over een extra ontspanknop, functiewiel en memory knop; wordt geleverd inclusief lader.

De Powergrips zijn leverbaar vanaf mid mei. De adviesprijzen bedragen EUR 159,- (N-80 Pro) en EUR 115,- (N-40).

Voor meer informatie: https://www.ansmann.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ansmann (batterijen):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.