Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Medikeeper: electronisch medisch dossier

Medikeeper: electronisch medisch dossierMediKeeper is een medisch dossier in de vorm van een softwareprogramma dat tegen geringe kosten gedownload kan worden op een USB datadrager.

Alles wat van medisch belang is kun je met de MediKeeper bijhouden. De MediKeeper zorgt van dag tot dag voor een goed inzicht en overzicht van de eigen gezondheidstoestand. Een USB-stickje is kleiner dan een pink en weegt maar een paar gram. De USB-card is door de stekker iets dikker dan een creditcard. De stick kan aan de riem of om de hals of pols gedragen worden. Je kunt 'm natuurlijk ook aan de sleutelhanger of aan de mobiele telefoon hangen.

Bloedgroep, medicijngebruik, contra-indicaties, allergie├źn, ziektes en operaties, lopende behandelingen, huisarts, tandarts, medisch specialist(en), zorgverzekeraar, polisnummer en adressen van familieleden en/of van andere mensen die gewaarschuwd moeten worden in geval van ziekte of ongeval.

MediKeeper hoeft niet in een eerste hulppost, ziekenhuis of huisartsenpraktijk uitgelezen worden. Dat kan ook thuis, bij vrienden, kennissen, camping of in het hotel waar je verblijft.

Zorgverleners kunnen dus op de plek waar je je bevindt kennis nemen van de inhoud van de MediKeeper, op voorwaarde natuurlijk dat er een computer staat. Met de MediKeeper ben je dus niet aan tijd en plaats gebonden.

Voor meer informatie: https://www.medikeeper.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.