Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bescherm je iPod met Peli's i1010

Bescherm je iPod met Peli's i1010Je hebt net de iPOD van je dromen gekocht... En deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen! Doe dat dan met de i1010 case van Peli! Met de i1010 neem je je iPOD mee tijdens het skie-tochten, kano-tochten, zeilen, fietsen, hiken of in de trein onderweg naar het werk.

Met de gemakkelijke riemlus kun je de i1010 bevestigen aan je riem of rugzak en zo genieten van je activiteiten buitenshuis terwijl je luistert naar je favoriete muziek op je iPOD!
Waterafstotend, stofwerend, schokbestendig.
De i1010 wordt geleverd met een voorgevormde rubberen interieur waarin de meeste Apple iPOD, Shuffle, en Nano producten passen. De i1010 beschikt over een schokabsorberende stootband en een stevige sluiting. De i1010 beschermt je iPOD tegen vallen en stoten en tegen weersinvloeden van buitenaf.

De i1010 wordt geleverd met een externe hoofdtelefoon aansluiting en met een interieur om oordopjes en kabels in op te bergen.
De i1010 is uit voorraad verkrijgbaar in de kleur wit en de adviesverkoopprijs bedraagt EUR 45,00.

Zoals op alle producten van Peli, geldt ook op de i1010 een levenslange garantie.

Voor meer informatie: https://www.peli.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Peli:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.