Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Napoli-serie van Lowepro

Napoli-serie van LoweproNieuw in het Lowepro assortiment is de Napoli-serie. Deze slanke, compacte buidels gemaakt van nappa leer bieden plaats aan een compactcamera's, pda's en andere elektronische gadgets. Het gepolsterde suede interieur beschermt de apparatuur tegen krassen en stoten.

Door middel van een magnetische sluiting is de buidel gemakkelijk en snel toegankelijk, terwijl de buidel toch veilig wordt afgesloten. Ingebouwd vakje voor een geheugenkaart aanwezig. Compact genoeg om mee te nemen in een tas of (jas)zak.

De Napoli serie bestaat uit de Napoli 5, 10, 20 en 30, zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en chocoladebruin en zijn uit voorraad leverbaar. NB: de kleur rood is leverbaar vanaf juni. De adviesprijzen variƫren van EUR 29,95 tot EUR 39,00

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.