Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Silva introduceert Exercise-4-life

Silva introduceert Exercise-4-lifeSilva, de Zweedse marktleider op het gebied van kompassen en navigatieapparatuur en bekend vanwege de nauwkeurig en uiterst betrouwbare stappentellers, lanceert het Exercise-4-life concept om mensen aan te moedigen meer te bewegen. Bewustwording van beweging en gezondheid is een belangrijk deel geworden in ons dagelijkse leven.

Door onze huidige manier van leven komen we vaak niet tot onze dagelijkse behoefte aan beweging en ontspanning met als gevolg, rug- en nekproblemen, hartklachten, diabetes, stress, depressie en natuurlijk overgewicht. Silva wil met het Exercise-4-life concept deze negatieve spiraal doorbreken door meer mensen aan te sporen om meer te bewegen op een regelmatige basis. De lijfspreuk van Silva is niet voor niets “Get Out There”.

Eén van de beste en makkelijkste manieren om te bewegen is wandelen. Voor iedereen, altijd en overal! De nieuwe Exercise-4-life producten van Silva zijn hierop afgestemd en helpen om de prestaties te meten en te verbeteren op een prettige en leuke manier.

Ex-Pole Plus (intelligente Nordic Walking stokken)
Uniek zijn de Ex-Pole Plus Nordic Walking stokken. De Ex-Pole Plus is een lichtgewicht wandelstok met een ingebouwde “exercise monitor” in het handvat. Deze monitor meet het aantal stappen, de afgelegde afstand, snelheid en calorieverbruik. De totaalfunctie slaat alle prestatiegegevens op, zodat deze achteraf kunnen worden geraadpleegd. Door middel van een lichtfunctie op het display kan de Ex-Pole Plus ook in het donker gebruikt worden.

De Ex-Pole Plus is uitgerust met een ergonomische polsband die de kracht van de stok overbrengt op de pols, waardoor de handgrepen niet stevig hoeven worden vastgehouden en zorgt voor een comfortabel houvast. Het rubber voetje onderaan de stok is verwijderbaar, waardoor een metalen punt verschijnt voor gebruik op een zachte ondergrond. De Ex-Pole Plus is voorzien van reflecterend materiaal en is daarmee ook veilig en geschikt voor gebruik in het verkeer.

De Ex-Pole Plus is gemaakt van extreem duurzaam carbon fibre en is verkrijgbaar in de lengtes 105, 110, 115, 120, 125, 130, 135 en 140cm. De adviesprijs van deze carbon stokken is € 83,00. Er is ook een telescopisch exemplaar (in hoogte verstelbaar) in aluminium uitvoering verkrijgbaar met een adviesprijs van € 69,50.

Ex-Pole (wandelstokken)
Voor wie al in het bezit is van een stappenteller of exercise monitor, maar nog geen Nordic Walking stokken heeft, heeft Silva de Ex-Pole Nordic Walking stokken. De Ex-Pole’s zijn verkrijgbaar in carbon uitvoering in de lengtes 105, 110, 115, 120, 125, 130, 130, 135 en 140cm met een adviesprijs van € 42,00. De aluminium stokken (in hoogte verstelbaar) hebben een adviesprijs van € 31,00.

Pole Mate I en Pole Mate II (Exercise Monitors voor aan de Noric Walking stok)
Twee lichtgewicht stappentellers voor het bevestigen aan de wandelstokken. Ideaal voor mensen die al wandelstokken hebben en graag hun prestaties willen bijhouden! De Pole Mate wordt op ongeveer tien centimeter onder het handvat bevestigd. De Pole Mate I is het basismodel dat o.a. het aantal stappen, afgelegde afstand en verbruikte calorieën registreert. Adviesprijs € 31,00. De Pole Mate II is een meer geavanceerd model met extra functies als gemiddelde snelheid en stapfrequentie. Adviesprijs € 43,00.

Het Exercise-4-life concept bestaat verder uit pols exercise monitors, stopwatches en stappentellers! Al deze producten dragen bij tot meer beweging en een gezonde levensstijl!

Voor meer informatie: https://www.silva.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Silva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.