Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe siliconenspray van Care Plus

Nieuwe siliconenspray van Care PlusCare Plus, het productengamma om gezond en veilig te reizen, breidt zijn Skin-Saver gamma voor zonnebescherming uit met de Skin-Saver Silicone Spray. Een zonneproduct met een hoge beschermingsfactor (SPF 30) en uiterst waterbestendig: de siliconenspray is eenvoudig aan te brengen, heeft een zeer dunne niet-kleverige structuur, en voelt aangenaam prettig aan.

Zon en water: beschermd watersporten of simpelweg veilig zonnebaden met de Skin-Saver Silicone Spray
Of je nu een doorgewinterd watersporter bent of af en toe geniet van een dagje zon en zee, het is belangrijk je goed te beschermen met een kwalitatief zonneproduct. Niet enkel tijdig en herhaaldelijk aanbrengen van een zonnecrème met een voldoende hoge beschermingsfactor is belangrijk. Eens er water aan te pas komt, is het noodzakelijk dat het zonneproduct niet onmiddellijk wordt afgewassen, én dus niet meer beschermd. Even pootjebaden kan dan nog net, maar uren speel-, zwem- of sportplezier vragen hogere kwaliteitseisen die Care Plus samenbalt in één flacon: de Skin-Saver Silicone Spray is zeer eenvoudig en snel aan te brengen dankzij de handige afsluitbare spray.

Waterliefhebbers uiterst beschermt met zonneproduct op basis van siliconen
Siliconen hebben de eigenschap zeer glad, extreem waterafstotend en kleur- en geurloos te zijn. Voor de Skin-Saver Silicone Spray opteerde Care Plus voor een innoverende en beproefde silicone die voldoet aan de Europese Coplia norm en voldoet aan de strikte Australische wettelijk opgelegde normen wat zonnebeschermingsproducten betreffen. De spray van Care Plus heeft een hoge UV-A en UV-B bescherming en is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of zonne-allergie.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Care Plus Skin-Saver Silicone Spray is verpakt in een sprayflesje van 125 ml. Het is verkrijgbaar bij de apotheker of betere buitensportzaak en kost 14,95 € (incl BTW).

Over het Care Plus Skin-Saver gamma:
Skin-Saver Gel SPF 25
Beschermt de huid de hele dag na slechts 1 keer aan te brengen – 13 € (incl BTW)

Skin-Saver Lipstick SPF 30
Een verzorgende lippenstick met hoge zonnefactor voor alle klimaten en seizoenen – 3,50 € (incl BTW)

Skin-Saver Safe Sea SPF 30
Beschermt tegen kwallen, koralen en zee-anemonen – 13,95 € (incl BTW)

Skin-Saver Silicone Spray SPF 30
Extreem watervast waardoor uiterst geschikt voor watersporters – 14,95 € (incl BTW)

Skin-Saver After Sun Aloe Gel
Huidverzorgend product met aloë vera en teatrea olie. Het product werkt kalmerend en desinfecterend en is geschikt om te gebruiken bij zonnebrand, bij spierpijn of tegen de jeuk van insectenbeten – 8,95 € (incl BTW)

Over Care Plus, www.careplus.eu
Care Plus is het productengamma achter Tropenzorg, specialist in adviezen en producten die bijdragen aan vermindering van gezondheidsrisico’s op vakantie en thuis. Het gamma behelst producten voor insectenbeten, zonnebescherming, eerste hulp en persoonlijke hygiëne die niet alleen voor verre reizen, maar ook voor in Nedeland/België of Europa geschikt zijn.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.