Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Focus vaude in 2007 op vrouw

Focus vaude in 2007 op vrouwVrouwen veroveren de fiets- en wandelmarkt en zorgen voor een toenemende omzet impuls. Bij VAUDE ligt de focus in productontwikkeling en marketing al jaren op de dames. In het verlengde hiervan lanceert VAUDE in 2007 een uitgebreide productlijn. Alle damesproducten zijn in samenwerking met een groep vrouwelijke gebruikers ontwikkeld en ontworpen. Ieder product is afgestemd op de vrouwelijke vormen.

TREKKINGRUGZAK
Dames kunnen voortaan trendy gepakt op pad met de “Cimone”. Deze 55-liter trekkingrugzak heeft schouderbanden en een heupgordel van een bijzonder sterke fleecestof en het rugbed is verstelbaar. De schouderbanden zijn aangepast op de vrouwelijke vormen en geven daardoor meer bewegingsvrijheid bij de schouders en de borst. De klep is als toilettas ingericht en los te gebruiken. “Cimone” heeft een opening voor een drinksysteem, mesh zijvakjes, waterdichte kaarthouder en een borstbandje met fluitje. Kleurstellingen: lindengreen/olive en offwhite/mokka. Adviesverkoopprijs: Euro 160,-.

DAGRUGZAK
Voor dagtochten kunnen de dames erop uit met de “Roomy”. Ook deze rugzak heeft schouderbanden van fleece met vrouwelijke snit. De binnenkant is licht van kleur, waardoor men snel een reep of camera kan vinden. Het mobieltje en de zonnebril zijn veilig op te bergen in het makkelijk toegankelijke voorvak met zachte voering. De “Roomy” is voorzien van een regenhoes, helmhouder, reflectoren en een opening voor een drinksysteem. Kleurstellingen: rood/wijnrood en offwhite/mokka. Volume: 12+3, 17+3 en 23+3 liter. Adviesverkoopprijs: vanaf Euro 63,-.

SLAAPMAT
Het slaapcomfort van de dames wordt beïnvloed door twee factoren: 75% van de vrouwen slaapt op de zij wat ervoor zorgt dat het gewicht op de heupen steunt én vrouwen zijn over het algemeen gevoeliger voor kou dan mannen. In deze wetenschap heeft VAUDE een slaapmat voor dames ontwikkeld dat het gewicht bij de heupen comfortabel verdeelt en tevens zorgt voor een optimale isolatie. Deze “Venus Light“ weegt 1.100 gram. Afmetingen: 180 x 61 cm. Adviesverkoopprijs: Euro 79,-.

SLAAPZAK
De “Ice Wall II 200” is een comfortabele dames mummy slaapzak die zorgt voor een aangename nachtrust in de kou. Deze slaapzak is gevuld met (80/20) kwaliteits-eendendons (550 cuin), heeft een zachte kraag en een extra gevuld voetfoedraal. Het zachte microfleece in de zone rondom de nieren zorgt voor een verhoogd slaapcomfort. VAUDE slaapzakken voldoen aan de officiële DIN EN 13537 norm. Kleurstelling: lindengreen/olive. Gewicht: 1700g. Afmeting: 200x80cm. Adviesverkoopprijs: Euro 220,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.