Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe damesrugzakken van Mammut

Nieuwe damesrugzakken van MammutKleine details maken een groot verschil. Een ding is namelijk zeker: vrouwen houden van bergwandelen, klimmen en hiken en ze zijn daarbij onafhankelijk en zelfverzekerd. En daarbij hebben ze uiteraard een rugzak nodig die goed past bij hun lichaam. En als de rugzak er dan ook nog mooi uitziet is dat uiteraard mooi meegenomen. Reden genoeg voor Mammut om met vijf nieuwe damesrugzakken op de markt te komen.

Het compleet nieuwe ontwerp van de rugzakken gaat volledig uit van de vrouwelijke anatomie zodat de rugzak een stuk prettiger draagt. Het rugpand is acht centimeter korter, de conische heupgordel is taps toelopend en korter en de schouderbanden zijn smaller en gevormd voor optimaal draagcomfort. Bovendien is er een klein opbergvakje in de heupgordel geplaatst voor kleine zaken.

Zo kan de Asana damesrugzak worden vergeleken met de succesvolle alpine Flight rugzak voor de heren. Ook de damesuitvoering heeft een volume van 35 liter, maar de pasvorm en het draagsysteem zijn speciaal ontworpen voor het dameslichaam. Van de in hoogte verstelbare borstband tot de speciaal vormgegeven heupgordel en schouderbanden. Daarnaast is deze rugzak geschikt voor het dragen van een hydratiesysteem, heeft hij twee sterke lussen voor ijspickels, twee topvakken (binnen en buiten), materiaallussen en met ritsen afsluitbare zakken.

Naast de Asana 35 zijn er overigens nog vier andere nieuwe damesmodellen: de Lotus (voor alpine gebruik), de Mantra (voor trekking) en de Viva en Diva (voor hiking).

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.