Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus komt met 'intelligent Hybrid-Jack'

Berghaus komt met 'intelligent Hybrid-Jack'Berghaus combineert het goede van diverse materialen om van het nieuwe Sangar jack een all-round jack te maken voor diverse omstandigheden.

Het goed op het lichaam gesneden jack bestaat voor een deel uit Polartec® 200 Thermal Pro, zeer licht van gewicht maar met een zeer hoge capaciteit om het lichaam warm te houden. Op die plekken waar extra versteviging nodig is wordt gebruik gemaakt van Polartec® Power Shield, zoals bijvoorbeeld op die plekken waar een rugzak de stof zou kunnen beschadigen.

Maar ook is goed nagedacht over het ontwerp van de jas zelf. Een hoge kraag houdt wind en kou buiten en de borstzakken zijn goed toegankelijk. Ook wanneer er een rugzak wordt gedragen.

Het Sanger jack weegt slechts 499 gram en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL en in diverse kleuren. Advies verkoopprijs bedraagt Euro 129,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.