Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw in Nederland: de FlareSafe

Nieuw in Nederland: de FlareSafeMet gepaste trots introduceert Catter BV: de FlareSafe. Een combinatie van een LED zaklamp, persoonlijk alarm en optische rookmelder

Een brand in een jeugdherberg in Australiƫ in 2000 waarbij 15 backpackers om het leven kwamen, deden Dave Potter en Robert Carmichael, beiden ervaren reizigers, doen nadenken over een produkt wat een dergelijke catastrofe had kunnen voorkomen.

Uiteindelijk is dit de FlareSafe geworden: een combinatie van een LED zaklamp, persoonlijk alarm en optische rookmelder.

Spatwaterdicht, schokbestendig en inclusief 3V lithium back-up batterij! Ideaal voor in hotels, boten, caravans en tent.

De optische rookmelder alarmeert u middels een schrille toon en lichtsignalen en voldoet aan de strenge Brits standaard BS 5446-1:2000.

Het 110 dB persoonlijk alarm weert niet alleen eventuele belagers maar waarschuw tevens uw omgeving in geval van nood.

Drie felle LEDs zorgen voor een 20 meter verre lichtbundel en zijn op drie standen inschakelbaar: hoog, laag en knipper.

Voor meer informatie: https://www.flarebrands.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.