Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Op Pad laaiend enthousiast over Lowe Alpine TFX Summit

Op Pad laaiend enthousiast over Lowe Alpine TFX SummitLowe Alpine brengt in 2007 een nieuwe serie expeditie- en trekkingrugzakken op de markt. Deze TFX (Torso Fit Expedition)-rugzakken zijn voorzien van een compleet nieuw ontwikkeld rugpand, Lowe Alpine's eerste nieuwe draagsysteem voor grote rugzakken in meer dan tien jaar. Hierover werd de vakhandel en de pers nu bijna een jaar geleden uitgebreid ingelicht.

"subliem draagcomfort...groot gebruiksgemak"

Deze week rolde de nieuwe Op Pad (nr 2007-4) van de persen. Hierin wordt in de rubriek plus & min op pagina 92 de Lowe Alpine TFX Summit 65, het topmodel van de TFX-serie, laaiend enthousiast besproken: "... zonder andere toprugzakken tekort te willen doen koop je met deze Lowe Alpine een indrukwekkend stuk draagcomfort, voor een op dat niveau zeer scherpe prijs. Een rugzak dus die iedere buitensportwinkel in z´n collectie zou moeten hebben."

De rugzakken met TFX zijn inmiddels in alle toonaangevende buitensportwinkels verkrijgbaar, waar ze een zeer goede doorverkoop meemaken. Dit is niet in de laatste plaats omdat nu ook het legendarische werkpaard van Lowe, de bijna 25-jarige Cerro Torre, met het nieuwe TFX7-rugpand wordt geleverd.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.