Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vertex aw: professionele fotorugzak

Vertex aw: professionele fotorugzakDe Vertex AW serie is de nieuwste rugzakkenlijn van Lowepro, ontworpen voor de serieuze (buiten)sportfotograaf. Het robuuste ontwerp met waterafstotende ritsen en AW-hoes met verzegelde naden beschermt de uitrusting tegen de elementen, terwijl de tas een grote varieteit aan uitrusting kan herbergen. Het 6-punts draagsysteem zorgt voor een uitmuntend draagcomfort.

De Vertex AW is geschikt voor 1-2 professionele digitale spiegelreflexcamera’s, een grote 35 mm of Mid Formaat systeem, 3-5 lenzen (tot een 200mm f/2.8), statief, flitser en andere accessoires.

Het revolutionaire Glide Lock™ systeem zorgt ervoor dat accessoires gemakkelijk aan de tas kunnen worden bevestigd. Tevens zijn er extra (buiten)vakken voor geheugenkaarten en andere accessoires en een middenvak in de tas welke groot genoeg is om een 14” (Vertex 100 AW), 15,4” (Vertex 200 AW) of 17” (Vertex 300 AW) laptop te kunnen opbergen. De Vertex AW is volledig gepolsterd en het interieur is aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

De Vertex AW serie is verkrijgbaar in 3 maten (Vertex 100 AW, 200 AW en 300 AW) in de kleur zwart en is uit voorraad leverbaar.

Adviesprijzen:
Vertex 100 AW EURO 289,00
Vertex 200 AW EURO 369,00
Vertex 300 AW EURO 399,00

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.