Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Salewa Rapid Setup SRS voor tenten

Salewa Rapid Setup SRS voor tentenHet opbouwen van een tent met een gebruiksaanwijzing in de hand is tijdrovend, zenuwslopend en gecompliceerd. Salewa komt daarom met de ideale oplossing: het Rapid Setup System SRS met kleurencode, een supereenvoudige oplossing die korte metten maakt met de bekende problemen bij het opzetten van een tent.

Het Rapid Setup System SRS van SALEWA is de geniaal eenvoudige oplossing voor dit probleem. Voor het merendeel van alle SALEWA-tenten wordt voortaan de SRS kleurencode toegepast. Danzij deze kleurencode is meteen duidelijk welk deel waar thuishoort, hoe de tent dient te worden opgebouwd en vooral in welke volgorde dit dient te gebeuren. De tentstok heeft dezelfde kleur als de stofgleuf waar de tentstok doorheen moet. De hoekpunt met metalen bevestiging voor de stok heeft dezelfde kleur als de stok die hierin moet worden gestoken. Iedere kleur staat voor een bepaalde stap in het opbouwschema. Zo kan men zich ook zonder gebruiksaanwijzing niet meer vergissen en wordt het opzetten van een tent kinderspel.

Prijzen: van EURO 160 tot EURO 800.

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.