Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tropenzorg introduceert uv-werende kleding voor kids

Tropenzorg introduceert uv-werende kleding voor kidsDe zon. We hebben er een soort haatliefde verhouding mee. Zodra het lekker weer wordt, zitten alle terrassen vol en rijden we massaal naar het strand. Ook zijn zonvakanties naar steeds verdere oorden voor veel mensen vaste prik. Aan de andere kant weten we dat we onze huid moeten beschermen tegen de zon. Vooral de huid van kinderen is erg gevoelig. Wie denkt dat een T-shirtje bescherming biedt tegen verbranden heeft het mis. Een katoenen shirt is vergelijkbaar met een factor 10 zonnebrand en biedt dus niet genoeg bescherming tegen de felle zon! Zeker niet als je wat verder van huis en wat dichter bij de evenaar bent. Care Plus biedt uitkomst met de introductie van UV-werende kleding voor kinderen. Care Plus Gear is handig voor op vakantie en ook nog eens hartstikke stoer!

Comfortabele zonbescherming
Een spijkerbroek heeft een beschermingsfactor van meer dan 1.000, maar is in de tropen of tijdens het sporten niet echt comfortabel. Even ter vergelijking: een katoenen T-shirt heeft een beschermingsfactor van 10, een nat T-shirt van slechts 5. Je kunt dus verbranden met een T-shirt aan! Naar mate de zon feller is, wordt beschermende kleding belangrijker. Care Plus® heeft UV-werende kleding voor zowel dames als heren ontwikkeld die comfortabel zit, ademt, vocht reguleert en mugdicht is. Een uitkomst voor iedereen die onbezorgd op pad wil tijdens de vakantie.

Veilig de zon in met koala en krokodil
Kinderen spelen graag buiten in de zon, of dat nu thuis in de tuin is of op vakantie verder van huis. Speciaal voor de kids is er nu, naast dames- en herenkleding, Care Plus® Gear verkrijgbaar in de maten 92-176. De kindercollectie bestaat uit afritsbare broeken, T-shirts met lange mouwen en zonnehoedjes. Alle broeken zijn gemaakt van Caretex en hebben beschermingsfactor 50. Verder zijn ze mugdicht, vochtregulerend, sneldrogend en vuilafstotend. De T-shirts, met een koala- of krokodilopdruk, zijn ontworpen om kinderen maximaal te beschermen tegen de zon en hebben een beschermingsfactor van 35+. De zonnehoedjes voorkomen het krijgen van een zonnesteek en zonverbranding.

Handig en praktisch in beige, donkergrijs, aardebruin en junglegroen
De Care Plus® kleding is dankzij de broeken met steekzakken, achterzakken en zijzakken erg handig. En ook heel praktisch vanwege de afritsbare pijpen, een lange en korte broek in één dus. De collectie is verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal buitensportzaken en uitgevoerd in beige, donkergrijs, aardebruin en junglegroen. Kinderbroeken kosten EURO 44,95; kindershirts EURO 19,95. De tarieven voor dames- en herenkleding zijn EURO 89,95 voor de broeken en EURO 69,95 voor de shirts.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.