Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Agu: Fietskleding voor vrouwen

Agu: Fietskleding voor vrouwenEr is meer aandacht voor de vrouwelijke fietsers dan ooit. Op televisie is er aandacht voor dameswielrennen, er zijn grote wielerploegen zoals het AA Cycling Team en Leontien van Moorsel heeft het - sinds zij gestopt is met wielrennen - drukker dan ooit als ambassadrice van het dameswielrennen. Vrouwen hebben gelukkig iets te kiezen, als het om fietsen gaat; de AGU fietskledingcollectie is breder dan ooit. Natuurlijk is kleur een aspect, maar pasvorm en belangrijke details zijn de grote aandachtspunten.

AGU Livanta
Vrouwelijke kleuren (blauw, rood, roze en antra) en een vrouwelijke, getailleerde pasvorm komen samen in deze lijn, die bestaat uit shirts (korte en lange mouw), singlets, koersbroek, body, handschoenen, haarbanden en sokken. De broek en body is voorzien van het HF Anatomic Lady zeem, een naar 4 kanten rekbaar dameszeem. Naadloos en zonder bretels uiteraard.

AGU Roma
De Roma damesshirts in de vier basiskleuren salamon, aqua, white en black zijn goed te combineren met kleding uit andere lijnen. Het draagt heerlijk dankzij het Coolon materiaal dat zeer snel vocht opneemt en droogt.

AGU Bike Casual women
Liever geen sportieve look? Dan biedt de Bike Casual collectie uitkomst. Met polo’s, shorts, een lange broek met afritsbare pijpen, twee type jacks en een fietsrok, de “skort”, kan iedere vrouw comfort en casual looks combineren. Deze nieuwe lijn casual fietskleding is gemaakt van zeer sneldrogend materiaal en is afgewerkt met praktische details. Ook de “skort” is uniek: een combinatie van een binnenbroek met zeem en een rokje. Uiteraard voorzien van een naadloos Coolmax zeem.

AGU Orleandro
Een mooie kleurige collectie met shirts (korte mouw, kort model), singlets, jacks, body’s, broeken en diverse kledingaccessoires. De in deze lijn is de Nalini Anatomic Lady zeem verwerkt: een geperforeerd zeem uit een stuk, dat is afgezet met Coolmax. Draagcomfort is uiteraard uitgangspunt.

Leontiens Ladies Ride
Leontien Zijlaard - van Moorsel is het boegbeeld van het damesfietsen. Een zeer drukbezocht evenement is de Leontiens Ladies Ride, dat dit jaar op 24 juni in Zwolle en op 16 september in ’s Hertogenbosch plaatsvindt. Speciaal voor deze Ladies Ride heeft AGU, in samenwerking met Leontien, een speciaal fietsshirt ontworpen. Meer info op www.leontiensladiesride.nl.

AGU Allegra
Een fietsbroek is een van de belangrijkste ‘comfortbepalers’. Dus ook voor dames. Deze dameslijnen hebben doorgaans damesbroeken in het assortiment, maar de AGU Allegra is een broek die ‘op zich zelf staat’. Voorzien van het VP woman zeem. Zeer elastisch – naar 4 kanten rekbaar – en vormt zich naar de vormen van de draagster. Ook verkrijgbaar met een 5 cm kortere pijp. Ook deze damesbroek heeft geen bretels.

Onzichtbaar comfort
Veel recreatieve fietsers willen in hun gewone kleding fietsen en er niet als een profwielrenner uitzien. Maar als je dan toch lekker wilt zitten, dan is een short met zeem een perfecte oplossing onder een broek of rok. De AGU Donna is een zeer elastisch en vochtregulerend damesshort, uiteraard voorzien van een naadloos 'dameszeem'. Dit 'onzichtbare comfort' is ideaal onder een broek of rok.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.