Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mio C220: Navigatie, puur en eenvoudig

Mio C220: Navigatie, puur en eenvoudigMio Technology Europe, leider op het gebied van persoonlijke GPS-navigatietoestellen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van een ultradun GPS-instapmodel, de C220. Met het nieuwste model komt Mio tegemoet aan de stijgende vraag van consumenten naar een betaalbaar en draagbaar navigatietoestel. In navolging van het succes van de C250 is de C220 uitgerust met up-to-date kaartgegevens en wordt hij aangeboden tegen een scherpe prijs van Euro 199,-.

De C220 is geschikt voor nieuwe gebruikers van satellietnavigatie of als tweede toestel voor de familie. Voor een prijs van € 199 is de C220 een uitstekende keuze voor een breed publiek; van studenten die voor de eerste keer het huis verlaten tot mensen met pensioen die op weg zijn naar hun tweede verblijf in de zon.

“De overweldigende populariteit van de C250 tijdens het vakantieseizoen en in het begin van dit jaar bewijst dat er vraag is naar kwalitatieve draagbare navigatietoestellen voor een redelijke prijs,” zegt Leo Exter, Marketing Manager Europe. “We hebben er vertrouwen in dat de C220 in de voetstappen zal treden van de C250 door de verwachtingen van de consumenten te overtreffen zonder hun rekening te plunderen."

De C220 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde Tele Atlas kaarten van de Benelux, waardoor gebruikers het toestel na uitpakken meteen kunnen gebruiken. Dankzij gesproken en visuele waarschuwingen bij elke bocht, in het Nederlands, Engels, Frans of bijvoorbeeld Spaans, kan de bestuurder zijn aandacht op de weg houden. De C220 is uitgerust met een antireflecterend 3,5” scherm waardoor de zon geen last geeft, en bevat duizenden POI's (Points Of Interest – ‘bezienswaardigheden’), waardoor u moeiteloos de weg vindt naar een nieuw eethuis, een café, een chic restaurant of een sportstadion.

Dankzij de SiRFstarIII GPS-ontvanger en het aanraakscherm om bestemmingen in te geven, biedt de C220 de volwaardige functionaliteit van een satellietnavigatietoestel tegen een instapprijs voor wie op zoek is naar een ‘click-and-go’ oplossing.

Voor meer informatie: https://www.miotech.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mio Technology:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.