Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De ultieme bescherming voor je mobiele telefoon

De ultieme bescherming voor je mobiele telefoonWaarom heeft niemand dit ooit eerder bedacht? Een hippe versie van een volledig (vloei)stofdicht hoesje dat je als een tweede huid over je mobiele telefoon rolt. De hoesjes zijn klein, plat verpakt en passen dus prima in je zak of handtas om ze altijd binnen handbereik te hebben. Skins is de protectie voor je mobieltje, die daarmee alle persoonlijke gegevens beschermt tegen water, zand, vuil, verf en andere gevaarlijke situaties. Surfen, raften, skien of boarden, survivallen, zwemmen, modderworstelen, hiken, een dagje strand... Er zijn gewoonweg geen beperkingen meer; de mobiele telefoon blijft in alle situaties bij de hand, want de sexy Skins geldt als beschermende bodyguard.

We kunnen geen dag meer zonder telefoon en dragen deze zodoende vrijwel dag en nacht bij ons. Dus ook in bijzondere situaties, op het gevaar af dat het apparaat beschadigd raakt en er gegevens verloren gaan. Dit meest gekoesterde bezit voor velen, ook wel de mobiele agenda, is onmisbaar in een rijk gevuld sociaal leven. Is het niet om op de hoogte te blijven van het wel en wee van vrienden, en relaties of nieuws uit te wisselen, dan is het wel om mobiel te surfen, mailen, parkeergeld te betalen, te beeldbellen of te fotograferen. Je moet er toch niet aan denken dat je mobiele telefoon plotseling het loodje legt, al je gegevens verloren gaan en jijzelf voor de buitenwereld (tijdelijk) onbereikbaar bent? Dit risico ligt echter dagelijks op de loer, want je leidt een actief leven. Daarbij word je wel eens overvallen door een plens water, mors je wel eens, wordt er af en toe geklust, noem maar op!

Altijd en overal bereikbaar
Het afgelopen jaar zijn er wereldwijd zo’n 68 miljoen telefoons verloren gegaan door water of vuil. Dat betekent dat een op de vijfentwintig mobieltjes onnodig verloren zijn gegaan! Iets wat in de toekomst - met een klein beetje extra moeite - gemakkelijk voorkomen kan worden. We herkennen het tenslotte allemaal: nét als je onder de douche staat, rinkelt je telefoon. En je bent toch wel erg nieuwsgierig of dat nu je nieuwe geliefde is die belt. Of je verwacht bericht over een sollicitatie. Direct opnemen is geen punt als je een Skins hebt aangebracht voordat je onder de douche stapte. De procedure is simpel: Skins uitrollen over het mobieltje, knoop erin leggen en klaar! Zin om een ruzie telefonisch bij te leggen in de stromende regen? Laat je niet weerhouden, de Skins zorgt ervoor dat je gewoon kunt blijven doorbellen. Zelfs in de hevigste sneeuwbui of tijdens het sauzen van je muren hoef je je gesprekken niet te staken. Ook een dagje strand verloopt een stuk relaxter als je bij thuiskomst niet meteen je mobieltje hoeft te ontdoen van zandkorrels en zonnebrandsporen. Zelfs een plotselinge zeegolf of een stoere duik in het zwembad trotseer jij met gemak! Je stopt de telefoon gewoon in je bikinitop of zwemshort als je geen oproep of mailtje wenst te missen.

Hippe kleuren
De Skins zijn verkrijgbaar in hippe kleuren - geel, groen, oranje, blauw of roze - en geschikt voor vrijwel alle mobiele telefoons. Door toepassing van een gepatenteerd materiaal kan de Skins namelijk zeven keer in omvang toenemen. Het display van de telefoon blijft altijd goed af te lezen en onder water wordt het materiaal zelfs bijna geheel transparant. De Skins zijn voor eenmalig gebruik en verpakt per zes stuks voor Euro 4,95.

Voor meer informatie: https://www.skins-mobile.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.