Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine wint ISPO Innovation Award

Lowe Alpine wint ISPO Innovation AwardLowe Alpine ontvangt tijdens de outdoor_ispo de ISPO Innovation Award in de categorie 'textile' voor hun Warm Zone Ninja Hoody.

De Ninja Hoody wordt gedragen onder het gewone jack en zorgt middels de Warm Zone technologie ervoor dat die delen an het lichaam die meer warmte nodig hebben ook daadwerkelijk meer warmte krijgen/vasthouden.

Warm Zone is het logische vervolg op het al eerder geïntroduceerde Dry Zone van Lowe Alpine. Ging het eerst echter om het sneller afvoeren van vocht, daar gaat het nu dus om warmte. Zo worden de nek, de nier-zone, de ellebogen en de polsen voorzien van dikkere stof. Het rugpand, waar veelal de rugzak voor meer lichaamsvocht zal zorgen, is juist voorzien van een meer ademende stof.

De capuchon van de Ninja Hoody zijn geen naden verwerkt. Daardoor kan deze zonder irritatie ook onder de (klim)helm gedragen worden.

De Ninja Hoody zal verkrijgbaar zijn in verschillende maten en uiteraard aparte modellen voor dames en heren.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.