Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verderlichte producten in miniformaat van Salewa

Verderlichte producten in miniformaat van SalewaDe ontwerpers van SALEWA gaan elke dag tot het uiterste om kleine en lichte producten te ontwerpen die erg handig op te bergen zijn. Door de keuze van de materialen en het gebruik van de modernste technieken op het vlak van productontwikkeling wordt dit mogelijk gemaakt. Het resultaat hiervan zijn jassen en broeken die zo klein zijn als appels en rugzakken die zo licht zijn als een chocoladereep.

Vandaag zijn de producten van SALEWA zo licht als een veertje en extreem comprimeerbaar, zonder dat ze hun functionaliteit verliezen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van technieken zoals het naadloos hechten of lassen van materialen. Door verschillende materialen op verschillende plaatsen te gebruiken, wordt nog meer gewichtsverlies gerealiseerd.

Eindelijk kun je al je materiaal opslaan in je ruimtebesparende rugzak! Vanaf nu heb je altijd het juiste materiaal bij de hand wanneer een plotse storm, stortbui of sneeuwbui je verrast als je reist of bergen beklimt.

Bugle PTX Unisex Jack (zie foto)
Vederlicht naadloos jack. Opbergen is heel eenvoudig: je vouwt het jack op en stopt hem in het handige, meegeleverde opbergzakje.

Variobag
Deze handige rugzak van amper 260 gram kan opgeborgen worden in zijn eigen covervak waardoor hij onmisbaar wordt bij het reizen.

Laya Co Lady Top
Dit drie-in-één-model bestaat uit 2 verschillende topjes. De shirtjes kunnen apart, maar ook samen worden gedragen.

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.