Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto Black Collection: stoer en stijlvol

Suunto Black Collection: stoer en stijlvolSuunto komt met een serie stijlvolle wristop computers die de enthousiaste buitensporter ook gewoon op kantoor kan dragen: de Suunto Black Collection, bestaande uit de Suunto X6M Black, Suunto Observer Black en de Suunto Observer ST Black.

De wristops uit de nieuwe Suunto Black Collection bieden door hun zwarte coating en gehard metalen cases een combinatie van exclusieve look met rotsvaste constructie. Zo wordt bij de Suunto Observer Black en de Suunto Observer ST Black het oppervlak beschermd door de gepantserd roestvrij staal, dat bovendien voor een matzwarte uitstraling zorgt. De ruige Observer is even functioneel als stijlvol en is geschikt voor zowel de actieve buitensporter als de kantoorwerker die dagdroomt over buitensporten in het komend weekend. De Suunto X6M is tevens gepolijst en heeft daardoor een zeer stijlvolle, zelfs elegante uitstraling.

Om de exclusiviteit van de wristops uit deze serie te benadrukken worden ze geleverd in een luxe zwarte doos, waar het horloge ook prima in bewaard kan worden.

Qua functionaliteit bieden de wristops uit de Black Collection de mogelijkheden die je van een Suunto wristop mag verwachten: accuraat elektronisch kompas, barometer, hoogtemeter en natuurlijk een goede achtergrondverlichting.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.