Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Voor links- en rechtsdragenden: Frigo van Craft

Voor links- en rechtsdragenden: Frigo van CraftHet nieuwe Frigo-systeem van Craft geeft mannen de steun die ze nodig hebben om de boel op de juiste plaats te houden. Met dit nieuwe systeem introduceert Craft een nieuwe level van comfort, stabiliteit en gezondheid in de ondergoedmarkt. Frigo zorgt er niet alleen voor dat het zaakje op de juiste plaats blijft, maar zorgt bovendien voor extra ventilatie om de boel koel te houden. Het Frigo-systeem wordt nu voor het eerst toegepast in de Pro Cool Boxer van Craft.

Je zou kunnen zeggen dat Frigo voor de man doet wat een goede BH voor de vrouw doet. Het stabiliseert, vormt en houdt de zaak koel. Frigo kan dan ook het best omschreven worden als een soort hoes voor de mannelijke geslachtsdelen. Een hoes die aan de binnenkant van het ondergoed wordt genaaid. Er zit een verstelbare, elastische band aan de bovenkant, terwijl de onderkant open blijft voor goede ventilatie. Een dun gaas (mesh) aan de voorkant versterkt die ventilatie. Door de verstelbare band is Frigo geschikt voor elke maat: one size fits all.

Het grote verschil tussen Frigo en normaal elastisch ondergoed is het feit dat bij normaal elastisch ondergoed de geslachtsdelen normaal gesproken juist tegen de huid worden gedrukt. Daardoor ontstaan zweetplekken, welke al snel tot irritaties leiden. Frigo voorkomt dat juist, door de geslachtsdelen apart te verpakken en dus zweet en irritatie te voorkomen.

De Pro Cool Boxer van Craft met het Frigo-systeem zal na de zomer in de winkels worden geïntroduceerd.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.