Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Skywalker helm van Mammut

Skywalker helm van MammutOmdat het hoofd een zeer vitaal, maar tegelijkertijd ook zeer gevoelig, deel van ons lichaam is, is het van groot belang het zo goed mogelijk te beschermen. Mammut neemt bescherming zeer serieus en komt dan ook met een nieuwe helm om het hoofd te beschermen: de Skywalker.

Deze 380 lichte en zeer goed ventilerende helm vertegenwoordigt een combinatie van bescherming, comfort en ontwerp. De extreem harde plastic buitenkant en de speciaal vervaardigde polystyreen binnenkant bieden betrouwbare bescherming tegen botsingen. De Skywalker zit bijzonder comfortabel dankzij het ergonomische ontwerp en zeer nauwkeurige afstelling. Het verstelwiel aan de achterzijde van de nek is met één hand gemakkelijk te verstellen voor elke hoofdomvang. De grote openingen zorgen voor extra comfort en completeren het ontwerp. Natuurlijk is er ook aan een bevestigingspunt voor de hoofdlamp gedacht.

De Skywalker van Mammut is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: blauw, oranje en wit.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.