Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Nuvolo XCR Lo: Under jeans and sport-loving outfit

Lowa Nuvolo XCR Lo: Under jeans and sport-loving outfitWil je als man of vrouw een stukje mountainbiken, in de bergen lopen, gewoon wandelen en daarna slenteren door de stad? Zonder van schoeisel te hoeven verwisselen? Dan heeft Lowa de ideale schoen weten te ontwerpen: de Nuvolo XCR Lo. De schoen zit onder alle omstandigheden als gegoten en is bovendien duurzaam in zijn gebruik.

Wie denkt dat de Nuvolo XCR Lo alleen voor degelijkheid staat en de Lowaschoen enkel te gebruiken is met het recreëren, slaat de plank mis. De schoen is erg trendy, je valt er mee op. Nuvolo XCR Lo staat gelikt onder een trendy spijkerbroek. Als de actievelingen ge-mountain-biked hebben en een berg belkommen, trekken de sporttypes hun jeans aan na een frisse douche. Met de Nuvolo XCR Lo onder gebonden kan er vervolgens rustig ‘geluncht’ worden op een terrasje in een zonnige stad.

De multifunctionele Nuvolo XCR Lo heeft een duurzaam bovenwerk van textiel. De schoen is tevens voorzien van een ademende Gore Tex XCR voering en een gripvaste CXT Pro(fessional!) zool.

De schoenen bij de heren zijn er in vier verschillende kleuren. Rustigste schoen is de blauwe Nuvolo met zwarte omlijning. Ook basic is de grijze schoen met licht grijze lijntjes. Meest uit het oogspringende bij de heren is de kanariegele schoen met daaroverheen licht zwarte lijntjes getrokken.

De dames kunnen kiezen uit drie fellere kleuren Nuvolo’s. Ook deze schoenen zijn allemaal van zwarte omlijning voorzien. Kleuren bij de dames zijn Bordeaux rood, kikker groen en licht geel.

Voor de actieve en modebewuste man en vrouw die een multifunctionele schoen wil biedt Nuvolo XCR Lo dus de uitkomst.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.