Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter presenteert ruim assortiment drinkfleshouders

Deuter presenteert ruim assortiment drinkfleshoudersNordic Walking is hot. De nieuwe sport groeit uit tot een regelrechte hit in Nederland. In Finland werd de trend ontworpen. Langlaufers gebruikten het lopen met aangepaste skistokken als zomertraining. Voor de Nordic Walker stelde Deuter een pakket aan accessoires samen die een must zijn voor de echte fanatiekeling.

Opvallend in de accessoirelijn zijn de drinkfleshouders, die de Nordic Walkers in staat stellen om grote afstanden te overbruggen, zonder daarbij dorst te krijgen

Nordic Lite
De drankfleshouder is licht. Terwijl je aan het Nordic Walken bent, vergeet je dat je deze om hebt, behalve als de dorst groot is. Daarom is de Nordic Lite ook uitermate geschikt om te gebruiken bij andere sporten. Het speciale ontwerp zorgt ervoor dat de drinkfles makkelijk in en uit de houder is te halen. Nordic Lite is geïsoleerd en heeft twee kleine zakjes. De basiskleuren zijn grijs en zwart, deze kleuren zijn gecombineerd in een uitvoering met rood en geel. Ook kan er voor een geheel zwart-grijze Nordic Lite gekozen worden.

Nordic I
Wederom een flessenhouder. Nordic 1 kenmerkt zich door zijn sterke structuur. In dit product zit een perforatie van schuim waardoor de Nordic 1 ademt. Een volkomen aangepaste flessenhouder betekent dat de drankfles snel erin en eruit gehaald kan worden. Het holster is bepakt met isolatie waardoor de dranken lekker koel blijven. Nordic 1 is er in een blauw met zwarte editie en in zwart met grijs.

Nordic ll
Deuter’s Nordic ll heeft twee flessenhouders voor de dorstige lange-afstands lopers. De drankflessen zijn snel en gemakkelijk uit de holsters te halen en er weer in te stoppen. Nordic ll is er in een zwart-grijze uitvoering.

Nordic 300
Deze zwart-blauwe Nordic heuptas, met wit voorvak, is ideaal voor de Nordic Walkers die wat spulletjes willen meenemen. Een deodorantbus, landkaartje of een boek: met Nordic 300 is het allemaal eenvoudig bij je te dragen. De bandage is te bevestigen om de heup.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.