Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Functionele kinderkleding van Berghaus

Functionele kinderkleding van BerghausMet wisselende weersomstandigheden van regen, wind en zon is juist ook voor kinderen van groot belang dat ze de juiste kleding dragen tijdens het buitensporten om zich te beschermen tegen weersinvloeden. De serie Next Generation van Berghaus zorgt ervoor dat kinderen vanaf 7 jaar geen enkel probleem meer zullen hebben om de juiste functionele kleding te vinden.

De kids-collectie van Berghaus biedt een beperkte keus aan de meest noodzakelijke kleding voor jonge buitensporters. Een goed voorbeeld daarvan is de Travel Cap, een pet met nekbeschermer die niet alleen beschermt tegen de schadelijke zonnestralen, maar ook tegen insectenbeten.

De Health Guard Mosquito Proptection, waarmee de pet is uitgerust, zorgt ervoor dat insecten geen kans krijgen om in de nek van de kinderen te steken of te bijten. Juist de nek blijft vaak onbeschermd, omdat deze al ingesmeerd is met zonnebrandcrème.

Zonnebrandcrème alleen is echter verre van genoeg om de zeer gevoelige kinderhuid in de nek te beschermen. Dankzij de UV-werende flap in de nek, die tevens insecten op een afstand houdt, kunnen kinderen zonder problemen meewandelen in de bergen op zonnige dagen.

Naast de Traval Cap bestaat de Next Generation serie van Berghaus onder andere ook uit (fleece-)jacks, broeken en speciaal ontworpen rugzakken (van 8 tot 12 liter).

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.