Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ortlieb Bagagezakken

Ortlieb BagagezakkenHet avontuur tegemoet, vrij zijn om te doen en laten wat je wilt. Het buitenleven is ongecompliceerd, soms hard, maar toch een welkome afwisseling. Je neemt afstand van je zorgen, wordt een met de natuur en neemt alles zoals het komt. Met behoud van comfort want de Ortlieb bagagezakken zijn gebaseerd op jarenlang intensief gebruik en garanderen dat de inhoud optimaal beschermd is. De keuze uit verschillende formaten en uitvoeringen biedt voor elk wat wils. Nieuwe indrukken laten duidelijke sporen na. Maar liever niet op de bagage. Met de bagagezakken van Ortlieb is het alleen een kwestie van opvullen, omrollen, in elkaar steken en de compacte bundel is gepakt en waterdicht afgesloten. Geniaal eenvoudig in gebruik, grote capaciteit en probleemloos onder te brengen in camper of boot, op motor of fiets. Daarmee zijn de Ortlieb bagagezakken een van de meeste favoriete reisbegeleiders: ongecompliceerd en veelzijdig. Pack en Go!

Compressiebagagezak
Als we een greep doen uit de collectie komen we bijvoorbeeld terecht bij de compressie-bagagezak. Deze is volgepakt met slimme details als het ventiel, waardoor de lucht bij het pakken van de uitrusting kan ontsnappen. Na sluiting is alles waterdicht en zo compact mogelijk verstouwd. Het materiaal PS 25 is uiterst slijt- en scheurvast. Overige praktische details zijn de steeksluiting en een bodemlus voor het vastsjorren of vasthouden bij het uitpakken. Daarnaast is de zak gemakkelijk te reinigen, zowel van buiten als van binnen.

Bagagezak met venster
De bagagezak met venster verpakt alles in heavy-duty-extra-formaat. Door het venster weet je altijd je spullen te vinden. De praktische rolsluiting met verstevigde rand zorgt er vervolgens voor dat je gemakkelijk bij je gevonden attributen kunt komen. Daarnaast bevat deze bagagezak steekgespen met twee D-ringen voor het aanhangen, vastsjorren of afsluiten. Een bodemlus voor het vastzetten of vasthouden bij het uitpakken en ook dit exemplaar is natuurlijk gemakkelijk te reinigen.

PS 490
De PS 490 heeft een verstevigde bodem die altijd in vorm blijft. Deze bagagezak is uiterst scheurvast, kan tegen een stootje en daardoor zelfs als sleepzak worden gebruikt. De verstevigde rand houdt pak en zak veilig en droog. Ook de PS 490 is voorzien van steekgespen en een bodemlus.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.