Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vaude Infinity III testwinnaar in Duits Alpin

Vaude Infinity III testwinnaar in Duits AlpinHet Duitse klimmagazine Alpin deed een zeer uitgebreide test van outdoor jacks voor haar juni-uitgave. Testwinnaar was het Infinity III jack van Vaude, dankzij de hoogwaardige afwerking, goed ademend vermogen dankzij het eVent membraan en de duurzaamheid.

Het Infinity jack is een drielaags jack gemaakt met het lichte en zeer ademende eVent-membraan. Het eVent zorgt voor een goed klimaat in het jack, waardoor het zeker ook bij klimmers in de smaak valt. Tijdens de zware inspanning van het klimmen wordt er normaal gesproken immers behoorlijk wat afgezweet waardoor afkoeling op een standplaats een groot probleem kan vormen. Dankzij eVent heb je daar als klimmer echter veel minder last van.

Naast de Infinity jacket werden er nog meer producten van Vaude gelauwerd in de afgelopen paar weken. Zo kwam de Butterfly Comfort kinderdrager als winnaar uit bus bij een test in Bergsteiger en liet de Vaude Decoder II Pants de andere deelnemers ver achter zich in een test van wandelbroeken in het Duitse blad Outdoor.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.